Vad innebär spelpaus för dig som spelare

Spelpaus är ett system som gör det möjligt för spelare att ta ett uppehåll från alla former av spel som erbjuds i Sverige. Med detta system kan spelare begränsa sin egen spelaktivitet och ta ett avbrott om de känner att de spelar för mycket. Det här är ett viktigt verktyg som gör det möjligt för spelare att ta kontroll över sina egna spelvanor.

Spelpaus innebär att spelare kan registrera sig och stänga av alla former av spel. När man stänger av sina spelkonton, kommer man inte att kunna spela på något spelbolag i Sverige under den angivna perioden. Om spelare väljer att stänga av sina spelkonton för en period på upp till ett år, kommer de att få ett bekräftelsemail som anger att spelpausen har aktiverats. Besök spelpaus.io för mer information. 

Skyddar dig mot spelberoende

Det här systemet gör det möjligt för spelare att stänga av sina konton för en period, och att ta ett uppehåll från spel som erbjuds inom Sveriges gränser. Genom att stänga av sina konton för en period, får spelare möjlighet att ta en paus från spel och reflektera över sina egna spelvanor.

Om du som spelare känner att du spelar för mycket eller har svårt att kontrollera dina spelvanor, är det viktigt att ta hjälp av Spelpaus. Det här systemet gör det möjligt för dig att stänga av dina spelkonton för en period, och att ta ett uppehåll från spel som erbjuds inom Sveriges gränser. Genom att ta en paus från spel, kan du få tid att reflektera över dina spelvanor och ta kontroll över dem.
Spelpaus är ett viktigt verktyg som gör det möjligt för spelare att ta kontroll över sina egna spelvanor. Med detta system kan spelare stänga av sina spelkonton för en period, och ta ett uppehåll från spel som erbjuds inom Sveriges gränser. Genom att ta en paus från spel, får spelare möjlighet att reflektera över sina egna spelvanor och ta kontroll över dem. Spelpaus är ett effektivt system som gör det möjligt för spelare att ta ett uppehåll från spel som erbjuds i Sverige.