Sportsbetting på nätet

Vi har här i Sverige varit vana att det är Svenska Spel som tagit hand om den sportsbetting som funnits och fortfarande finns. Det har sedan länge gått att spela på sport hos en massa andra spelbolag som finns online idag.

Framförallt så vill man välja svenska bettingsidor för trovärdigheten och i och med EU så finns det andra spelbolag som har sitt säte i annat land men drivs som ett Svenska spelbolag. Det är en uppluckring av det Svenska spelmonopolet på gång med en Svensk spellicens som kommer att göra det betydligt bättre för oss spelare enligt vissa. Hur det kommer att se ut efter januari 2019 kan vi bara gissa, det är nämligen då det är sagt att den nya spellicensen ska gå igenom.

Än så länge så kan vi nyttja de spelbolag som har sin licens från exempelvis Malta eller annat europeiskt land. Detta för att säkerställa att allt går rätt till och att inga oseriösa aktörer finns på spelmarknaden. Att spela på sport är och har varit stort och många online casinon har detta i sin repertoar som ett komplement till alla andra spel. Vissa spelsajter fungerar enbart för spel på sport och för vissa så är dessa sjter de som man önskar spela hos då man inte har något intresse för andra spel.

Vi hoppas ni hittar ett ställe att spela på och att ni vinner stort på era spel.