Spel för höstmörkret

Hösten rycker allt närmare och du funderar säkert på vad du ska roa dig med nu när sommar, sol och bad inte längre är ett alternativ. Men oroa dig inte. Vi på Hitparade är här för att hjälpa dig. Som de gamers vi är har vi satt ihop en lista på de saker vi är mest taggade för i höst. Häng med!

FIFA 18

Vi börjar med det mest klassiska av sportspel. FIFA-serien är en av de mest populära i världen och årets upplaga lär inte vara ett undantag. Spela själv eller med dina vänner, oavsett har du många timmars underhållning att se fram emot. Vår favoritläge är Ultimate Team där du kan sätta ihop ett eget lag av stjärnor. Vem har inte drömt om det?

Starburst

Denna klassiker har en självklar plats på vår lista. Spelautomaten Starburst från NetEnt är färgglad upplevelse som tar med dig på en riktig resa. Med välgjord design och passande musik är det här en spelautomat man gärna återvänder till. Prova den. Du kommer inte ångra dig och vem vet, du kanske vinner en slant också.

Call of Duty: WWII

Den klassika FPS-serien (First Person Shooter) Call of Duty kommer i november med sitt senaste tillskott. De senaste åren har spelen främst fokuserat på framtidens krigsföring men årets spel går tillbaka till rötterna. Andra världskriget. För oss som är historieintresserade låter detta otroligt spännande då kombinationen av knivskarp grafik och en kampanj fulladdad med historiska skeenden verkligen får det att vattnas i munnen. Gå in på Youtube och leta reda på trailern så förstår du vad vi pratar om.