NetEnt Rocks 2016

En av de största spelutveklarna för online casino NetEnt gjorde en serie med spelautmater mer temat rock, redan när det började pratas om detta så var det många som blev nyfikna. På en spelmässa i London i början av 2016 så släpptes nyheten om NetEnt Rocks 2016.

Det skulle bli en serie i tre spel med olika rock musiker och teman. Först upp på scen blev Guns N Roses som i Januari 2016 blev officiell, under pompa och ståt så släpptes den en spelautomat vi inte hade sett maken till tidigare. Möjligheter till att välja vilken favoritlåt som spelas under tiden man själv spelade hade aldrig varit möjlig tidigare.

Jimi Hendrix fick visa upp sig i april och har ungefär samma funktioner som Guns N Roses, Här finns det möjlighet att få Purple Haze och andra klassiska Hendrix låtar under spelets gång. NetEnt har verkligen att på något sätt fånga Jimi Hendrix själ i spelet och det är ett stort nöje att spela.

Sist ut i denna serie av rockband och musiker fick Motörhead stå som modell för hur en slipsten ska dras, med odödliga klassiker som Ace of Spade släpptes denna spelautomat i september samma år. En klockren avslutning på rockåret hos NetEnt.

Hur 2017 kommer att se ut och om det blir nya musiker som får äntra NetEnt scenen står fortfarande skrivet i stjärnorna men vi hoppa spå fortsatta klassiker från detta spelföretag.