Se på film och TV på nätet

Tiden när man behövde skynda hem för att hinna i tid till Arkiv X, Rederiet, Så ska det låta eller den där filmen som man bara måste se är sedan länge förbi. Numera kan man som bekant se på både film och TV på nätet och det när, var och hur man vill. Här tänkte vi kika lite närmare på hur man kollar på film och TV på nätet.

Play-kanaler

För 5-10 år sedan var det bara några TV-program man kunde se på nätet. Idag går det att se i princip alla, möjligtvis med undantag för långfilmer som går i ”gammel-TV”. Tack vare TV-kanalernas olika playkanaler behöver man inte vara rädd för att missa något av sina favoritprogram.

Streama film

Även filmer kan man numera se både bekvämt och även lagligt på nätet, vilket är en klar fördel. Med hjälp av tjänster som Netflix och Viaplay med flera kan man se alla de senaste filmerna och även en hel del gamla klassiker. Även TV-serier går att titta på via olika streamingtjänster. Under de senaste åren har det även börjat producerats större TV-serier exklusivt för exempelvis Netflix och liknande.